Chat with us, powered by LiveChat
Geschikt voor iedere toepassingSpecialist met advies op maatGecertificeerde servicedienst

Perscontainer huren

Wilt u een perscontainer huren en bent u een voorstander van duurzaam ondernemen? Van Randwijk is uw partner voor duurzame perscontainers! Al onze apparaten voldoen aan de hoogste normen en zijn duurzaam gebouwd. Wij hebben een ruim assortiment, waarin u keuze genoeg heeft voor de juiste perscontainer. Het streven naar optimale service staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons denken aan:

  • Optimalisatie van logistieke processen
  • Advies over het vermarkten van uw reststromen
  • Vermindering van CO2 door reststoffeninzameling
  • Kostenbesparing door efficiënt afvoeren van reststoffen
  • Het integreren van afvalsystemen in uw productielijn.

Gebruikersgemak

Onze perscontainers kunnen vele soorten bedrijfsafval verwerken en het gebruikersgemak is ongekend. De bediening is erg eenvoudig: één druk op de knop en de machine doet zijn werk. Wij leveren containers met verschillende capaciteiten van 3 tot 34 m³. Het is belangrijk om uw werkomgeving schoon te houden van afval, want hygiëne is een belangrijke vereiste voor u en uw werknemers. Alle perscontainers van Van Randwijk zijn gebouwd op duurzaamheid. Deze machines zijn zowel geur- als lekvrij en u bespaart veel op transportkosten.

Advies

Van Randwijk beschikt over vakkundige en ervaren specialisten die u van uitstekend advies kunnen voorzien. Wij denken graag met u mee om tot een goede oplossing te komen. Wilt u meer weten over onze producten of diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Start typing and press Enter to search